Află GRATUIT cum îți poți asigura un viitor financiar pe plus

Hero Image

Programul meu este pentru tine dacă:

Ce obții?

  • Motivația de a-ți atinge obiectivele
  • Un bagaj de cunoștințe financiare
  • Noi posibilități de a-ți investi banii
  • Consultantul tău financiar pe termen lung

Programul meu de consultanță constă în două întâlniri individuale, ce reprezintă primii pași în a-ți atinge obiectivele.

1. Analiza financiară

În cadrul primei întâlniri, ne cunoaștem și identificăm împreună cele mai importante nevoi și dorințe ce necesită sprijin financiar. Vorbim despre modul în care îți gestionezi resursele financiare în prezent și îți ofer sfaturi despre cum le poți optimiza. Te ajut să-ți stabilești obiective clare și ușor de îndeplinit. După ce te-ai antrenat, îți poți stabili obiective din ce în ce mai complexe. În plus, te ajut să deprinzi obiceiuri financiare sănătoase, care îți vor aduce în mod garantat rezultate.

2. Consultanță financiară

După analiza financiară, a doua întâlnire este dedicată planului de acțiune. Îți ofer informații noi despre produsele financiare existente pe piață. Îți prezint un plan personalizat nevoilor tale, în funcție de obiectivele urmărite. Vorbim despre beneficii, garanții și clauze din contractele pentru credite, depozite sau conturi de economii, cărora nu le-ai dat importanță până acum. Analizăm avantajele și dezavantajele anumitor produse, identificăm ce produs ți se potrivește și în ce context. Te îndrum pe termen lung în tot procesul de utilizare a instrumentelor financiare.

Mentenanță

În urma celor două întâlniri, tu treci la acțiune, iar eu continui să te îndrum în călătoria ta către un viitor pe plus. Așadar, ai un consultant lângă tine, pe termen lung, care îți cunoaște îndeaproape situația și îți oferă consultanță financiară pe parcurs, pentru a se asigura că totul merge bine și îți îndeplinești obiectivele stabilite. În plus, vom mai discuta cu siguranță despre noi oportunități și sfaturi financiare.

Întâlnirile se pot desfășura față în față sau online, în funcție de disponibilitatea ta. Fiecare întâlnire durează 1-2 ore și stabilim împreună ziua și ora în care vor avea loc.

Ești gata să încerci programul meu GRATUIT?

Cine sunt eu?

Sunt Patrick Popescu, partenerul tău de încredere în planificare financiară, pentru construirea unui Viitor pe Plus, așa cum îți dorești.

Activez din 2009 în zona financiară și din 2014 în rolul de consultant financiar. În toți acești ani, am cunoscut numeroase tipuri de oameni cu nevoi financiare diferite și dorințe de viitor specifice.

Am identificat împreună soluții personalizate pe aceste nevoi și dorințe, pe baza unor discuții relaxate și productive. Toate experiențele anterioare au dovedit că educația financiară îți oferă o perspectivă mai largă asupra a ce poți face pentru a fi stăpân pe banii tăi.

  • Experiență anterioară cu mii de clienți
  • Abilități de trainer la cursuri de educație financiară
  • Autorizat de ASF
Gestionarea banilor are după părerea mea un rol foarte important în fiecare etapă a vieții omului, motiv pentru care am decis să apelez la un expert în domeniu. Prin colaborarea cu Patrick am obținut ceea ce îmi doream, o consultanță financiară completă, bazată atât pe nevoile actuale, cât și pe așteptările pe termen mediu și lung.

Mă declar mulțumit de soluțiile oferite, foarte practice și trasate pe baza unor analize clare și cuprinzătoare.

Paul P.

Colaborez cu Patrick din 2015 pe partea de consultanță financiară. Până acum am reușit să acumulez ceva bani datorită sugestiilor pe care mi le-a dat. În același timp am beneficiat de servicii de calitate din punct de vedere al asigurărilor de sănătate, casco și RCA.

Îl recomand cu încredere.

Bogdan Vladu

M-am gândit că mi-ar prinde bine să apelez la un consultant financiar atunci când am observat că am 38 de ani, un copil de întreținut și multe vise care implică bani, dar nici un cont de economii. La întâlnirile cu Patrick, am învățat cum să-mi planific cheltuielile și veniturile și am aflat și câteva trucuri noi (pentru mine) prin care să fac economii mai eficient și mai rapid. Mi-a demontat niște mituri legate de cumpărarea versus închirierea unei locuințe, conturile de economii, asigurările de viață și boli. Am discutat concret pe nevoile mele financiare și a venit cu soluții clare, aplicate.

Anda C.

A fost o reală plăcere să stau astăzi de vorbă cu Patrick, este o persoană deschisă, directă și foarte knowledgeable în domeniul financiar (investiții, instrumente de economisire, asigurări, bursă). Este acel soi de om care îți transmite un vibe pozitiv, pe lângă sfaturile prețioase, susținute de argumente temeinic documentate. Sunt de părere că atunci când ești în dubiu, e bine să apelezi la un expert, iar pentru decizii legate de finanțe îl recomand pe Patrick cu încredere. Explicațiile lui sunt clare, concise, susținute de exemple și chiar fără pic de cunoștințe în domeniul financiar, vei înțelege ce și mai ales de ce să întreprinzi sau nu anumite acțiuni. Thank you and keep up the excellent work!

Maria P.

Recomand Viitor pe Plus cu toată încrederea. Patrick este foarte bine documentat, actual și creativ în resursele folosite. Mai este, însă, și un bun ascultător care îți înțelege nevoia și te îndrumă spre stabilitate financiară, gândind împreună bugete eficiente. Discuțiile cu el sunt lejere, friendly-funny, deloc greoaie, iar la final nu înțelegi unde au fugit 2h. Dar înțelegi unde ți-au fugit banii. :) Spor în continuare!

Anda A.

Recomand tuturor celor care sunt în cumpănă privind modul de evaluare a finanțelor personale, celor ce caută informații valoroase privind asigurarea viitorului lor! Patrick ne-a deschis ochii asupra multor aspecte pe care le treceam cu vederea. Practic, informat și valoros! Mulțumim frumos!

Adela C.

Recomand cu încredere! Acest serviciu nu este numai pentru antreprenori, ci și pentru oamenii obișnuiți ce au nevoie de îndrumare spre siguranță și stabilitate financiară. În urma consultanței oferite de Patrick, am putut identifica soluția cea mai potrivită pentru finanțele familiei noastre.

Oana Maria V.

Am avut nevoie doar de o întâlnire cu Patrick pentru a găsi cea mai buna soluție, ceea ce este extrem de bine pentru zilele noastre. Mi-a plăcut mult faptul că avea răspunsuri pertinente la toate întrebările și oferă variante, dar tot tu ești cel care decide! Apelați cu încredere la Patrick!

Aurora I.

Colaborez cu Patrick de mai mulți ani. Mi-a oferit îndrumare pentru alegerea unor produse de asigurare/investiții și de fiecare dată am fost foarte mulțumit de alegerea făcută. Îl recomand cu încredere.

Dragoș P.

Află acum ce înseamnă să fii stăpânul banilor tăi

Dacă vrei să înveți să ai control asupra banilor tăi și să îi folosești corect pentru un viitor de succes, înscrie-te acum în programul meu de consultanță financiară gratuită.
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.